Steun ons en help Nederland vooruit

Jorn Huiskes

Kandidaat raadslid

Mijn naam is Jorn Huiskes, ik ben 27 jaar oud en een geboren en getogen Oldenzaler. Ik studeerde Rechten aan Saxion in Enschede en ik actief lid (voorzitter) van muziekvereniging Semper Crescendo Oldenzaal. Met trots sta ik op plek 7 van de Oldenzaalse D66-kieslijst.

D66 is de partij waar ik sinds 2012 met volle overtuiging lid van ben. Met een pragmatische visie, zonder tegengehouden te worden door ideologische dogma’s, progressief naar de wereld kijken. Daar voel ik mij nu al bijna 10 jaar goed bij thuis. De afgelopen jaren heb ik me kunnen ontwikkelen als actieve student op Saxion, zowel als voorzitter van Studievereniging CEMENTi, als in de rol van lid van de Centrale Medezeggenschapsraad. Daarnaast heb ik me voor D66 in Noordoost-Twente kunnen inzetten als bestuurslid van de afdeling. In Oldenzaal ben ik sinds mijn achtste jaar lid van de muziekvereniging Semper Crescendo, waar ik op dit moment voorzitter, drumbandmanager en tambour-maître ben.

Als geboren en getogen Oldenzaler, gaat de politiek in deze mooie stad me sterk aan het hart. Er zijn in Oldenzaal nog veel slagen te slaan. Dan gaat het over de politieke situatie in onze stad. Over de kansen op het gebied van inspraak en inwonersparticipatie. Over de jongeren die de toekomst hebben voor onze stad, maar nu door een gebrek aan voorzieningen de stad verlaten. Over de kansen die voor het grijpen liggen om onze mooie stad nog meer te laten bruisen.
Van dichtbij heb ik mee kunnen maken hoe het creëren van gelijke kansen voor iedereen het verschil kan maken in je leven. Hoe je door goed onderwijs, een fijne plek om te wonen en voldoende kansen op werk voor ieder individu, ruimte geeft in onze samenleving.

Vernieuwen. Vertrouwen. Verjongen. Verbinden. Dat is onze opdracht voor de komende vier jaar, waar ik met de volle energie en met vol vertrouwen voor wil knallen!

Meer van Jorn Huiskes