Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 28 maart 2023

Mari heeft de pijp aan Maarten gegeven. (27 maart 2023)

De fractie van D66 Oldenzaal is heel dankbaar voor wat Mari Ailo-Zaia de afgelopen 6 jaar voor D66 Oldenzaal heeft betekent.

Na een roerig begin heeft Mari met volle inzet de fractie op de kaart gezet en rust in de fractie weten te creëren. Zij heeft bovendien met volle inzet D66 in de raad en daarbuiten weten te vertegenwoordigen en het D66 geluid laten horen: sociaal en duurzaam. Er zijn meer items die Mari aan de orde heeft gesteld, maar deze twee zijn met nadruk de belangrijkste.

Het laatste jaar werden de voltijdse baan, het werk als fractievoorzitter van de éénmansfractie en de aandacht voor het opgroeiend gezin teveel bij elkaar om alle drie zaken de juiste aandacht te geven. Mari heeft tot het laatste moment voor haar aftreden aan al de drie zaken (baan, D66, gezin) de volle toewijding gegeven. D66 Oldenzaal is dan ook heel dankbaar voor al het werk wat Mari heeft uitgevoerd.

In de raadsvergadering van 27 maart heeft Mari de pijp (het stokje) aan Maarten overgedragen. Maarten heeft de beide onderwerpen die op de raadsagenda stonden als kakelvers fractievoorzitter van D66 Oldenzaal behandeld.

Maarten van der Waal is al lang lid van D66 en sinds 2019 lid van de fractie als forumlid.

D66 Oldenzaal dankt Mari hierbij nogmaals van harte en wenst haar de komende tijd een goede rust om hopelijk haar over enige maanden weer te kunnen verwelkomen om met de fractie mee te denken.