Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 17 maart 2022

Resultaat gemeenteraadsverkiezingen 2022

Vier jaar samen hard gewerkt om het geluid van D66 in alle eerlijkheid en redelijkheid te laten horen en gelden. Een mooie campagne gehouden op basis van een mooi programma voor de komende vier jaar. Als team fantastisch samengewerkt.

Wat hadden wij graag een tweede zetel in de mooie raad van Oldenzaal gehad. Het leek te kunnen. Met twee of drie het raadswerk verdelen, extra aandacht voor minder bedeelden en voor  kinderen in onze Boeskoolstad. Aandacht voor preventie in plaats van gevolgbestrijding. Meer inspanning op het gebied van duurzaamheid met als doel het klimaat niet op hol te laten slaan. Het heeft niet zo mogen zijn. De kiezer heeft een andere keuze gemaakt. Degene die op ons hebben gestemd willen wij heel hartelijk danken en hopen hun vertrouwen niet te beschamen.
Ook met 1 zetel kunnen we wat bereiken.

Wij willen graag wensen van inwoners horen, wij staan altijd open voor advies en kritiek. Neem contact op met de fractie, bezoek de fractievergadering of praat met iemand uit de fractie. De fractie bestaat uit Mari Ailo-Zaia (raadslid), Maarten van der Waal (forumlid) en Steven van Alfen (forumlid).