Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 25 mei 2020

Agenda raadsvergadering 25 mei 2020

Beste geïnteresseerde,

Vanavond staat er weer een raadsvergadering gepland in StadOldenzaal.

D66 gaat mondelinge vragen stellen over de voortgang van de Regionale Strategie (RES) en inbreng van inwoners. Wij willen dat zowel raad als inwoners voldoende bij dit proces worden betrokken, omdat het invloed heeft op hoe wij duurzaam willen wonen en werken.

Ook gaat D66 een motie indienen over opvang van 500 alleenstaande kinderen in Griekse opvangkampen. Deze kinderen kunnen dan verdeeld worden over veel gemeenten die zich al hebben toegevoegd bij de coalitie van de welwillende gemeenten om de kinderen op te vangen.
Pvda Oldenzaal en GroenLinks Oldenzaal steunen onze motie. We hopen dat vanavond ook andere partijen, net als hun partijgenoten in Enschede, Hengelo en Hof van Twente, de menselijke kant van Oldenzaal laten door de motie steunen.

Uiteraard staan er nog meer majeure onderwerpen op de agenda. Bijvoorbeeld de Kadernota parkeren 2020-2025. Zie onderstaande link voor de complete agenda.

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe de raad deze en andere onderwerpen behandeld? Kijk dan vanavond vanaf 19:30 live mee!

Gemeenteraad 25 mei 2020

Kijk regelmatig ook op onze facebookpagina voor nieuws van D66 Oldenzaal:
www.facebook.com/D66Oldenzaal