Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 13 maart 2018

D66 Q&A Café

Ben je er nog niet uit wat je gaat stemmen 21 maart? Dan is het D66 Q&A Café iets voor jou! Stel al jouw vragen aan de lijstrekker en kandidaten van D66 Oldenzaal en maak zo een goed afgewogen keuze voor de komende verkiezingen.

Woensdag 14 maart ben je van harte welkom van 19:30 tot 21:00 in Hotel ter Stege voor het D66 Q&A (Questions &Answers) Café. “We vinden het belangrijk om de verbinding met de Oldenzalers te maken. Dat doen we door de deuren langs te gaan, maar ook door deze avond te organiseren. Elke vraag wordt beantwoord.” Aldus Mari Ailo-Zaia, lijsttrekker van D66 Oldenzaal.

Onder het genot van een hapje en een drankje kun je hier al jouw vragen kwijt voor de komende verkiezingen. Hoe denkt D66 over onderwijs, zorg en wonen? De D66’ers staan er voor je klaar!

Graag tot woensdag!

Klik hier voor het Facebook-evenement