Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 28 november 2017

D66 Oldenzaal trots op kandidatenlijst

“Mooie mix: jong, ervaren en zeer gedreven!”  

Afgelopen weekend is de kandidatenlijst van D66 Oldenzaal bekend geworden. De lijst is een mooie afspiegeling van de Oldenzaalse inwoners. Leden die nu actief zijn zien we terug op de lijst. Lijsttrekker Mari Ailo-Zaia is trots: “Wat deze kandidaten met elkaar gemeen hebben is hun drijfveer om een steentje bij te dragen voor een duurzaam en leefbaarder Oldenzaal. Dit team steekt graag de handen uit de mouwen en zet zich in voor een Oldenzaal voor jong en oud, een duurzaam en aantrekkelijk Oldenzaal en een sociaal en toekomstgericht Oldenzaal.

Volgens lijsttrekker Mari Ailo-Zaia brengt iedere kandidaat specifieke kernkwaliteiten, ervaring, en achtergrond met zich mee. “Van begin af aan hanteerden wij een vernieuwde aanpak om zowel binnen als buiten onze partij meer binding tot stand te brengen. We hebben er veel tijd ingestoken om een kwalitatieve en onderscheidende kandidatenlijst te realiseren. Dit heeft geresulteerd in een mix van jong en oud, man en vrouw, generalist en specialist, vrijgezel en ouder. Een mix waar ik absoluut trots op en dankbaar voor ben.”

De kandidatenlijst is in concept bepaald door de Lijstadviescommissie (LAC). De LAC bestaat uit de onafhankelijke voorzitter Alexander Ballast, voorzitter van Noordoost-Twente Ben Gerrits, en de lijsttrekker. Alle leden van D66 Oldenzaal konden vervolgens via e-voting hun stem uitbrengen, zodat er uiteindelijk een lijst is die democratisch door de leden is vastgesteld.

Kandidatenlijst D66 Oldenzaal:

  1. Mari Ailo-Zaia (lijsttrekker)
  2. Jorn Huiskes
  3. Wim Bijsterbosch
  4. Steven van Alfen
  5. Maarten van der Waal
  6. Merijn Nijhof
  7. Martijn de Coster
  8. Marinka Vredegoor
  9. Karlien Huiskes
  10. Maurice Mazenier

Het verkiezingsprogramma van D66 is inmiddels in concept af en wordt tijdens de algemene ledenvergadering van 9 december vastgesteld. Mari Ailo-Zaia: “Met dit mooie team en ons ambitieuze verkiezingsprogramma ga ik vol vertrouwen en groot enthousiasme de campagne en verkiezingen in”.