Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 28 augustus 2008

Het reces is voorbij!

Zo, het zomerreces zit er weer op. We hebben er van genoten, en zitten weer vol energie om er weer bovenop te springen. Sterker nog, het circus is al weer begonnen.

Vorige week al weer de eerste bestuursvergadering gehad van D66 Oldenzaal. De marsroute naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 is verder in de stijgers gezet, en enkele zaken voor de nabije toekomst zijn besproken.

Maandag is het eerste politieke forum, volledig in het teken van de stadsvisie 2025. Uiteraard zullen wij ook van de partij zijn, en onze mening duidelijk verkondigen. In de loop van de maandagavond is onze inbreng ook hier terug te vinden.

Naast dit staat er nog voldoende op de agenda, maar daar de komende tijd meer over. De komende tijd kunt u hier weer met grote regelmaat nieuwe berichten verwachten.